Dansk Erhverv og HAVE er stolte af for tredje gang at kunne invitere til Vækst med Kultur på Børsen, der denne gang finder sted den 26. november 2019. Vi har igen i år udviklet et skarpt program, hvor vi som noget nyt introducerer tre spor, der vil gå i dybden med, hvordan kreative partnerskaber kan skabe samfundsmæssig værdi for alle involverede parter.

Årets tre temaer er

Kreative partnerskaber inden for

BYUDVIKLING · SUNDHED · OPLEVELSE 

Under hvert tema vil vi præsentere de mest interessante og aktuelle cases med oplæg fra udvalgte erhvervsledere, forskere, politikere og kulturaktører. De vil undersøge og fremlægge, hvorledes vi på tværs af sektorer kan sikre bæredygtig vækst med kulturen og kreativiteten som løftestang.

Målet er at udvikle en håndgribelig tilgang til det åbenlyse vækstpotentiale, der er i krydsfeltet mellem kultur, kreativitet, virksomhed og samfund samt gøre konklusionerne så umiddelbart handlingsorienterede og håndgribelige som mulige.

Konferencen er desuden en oplagt mulighed for at blive en del af det dynamiske og værdiskabende netværk, der gennem årene er blevet skabt omkring Vækst med Kultur.